Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is een krachtige energetische techniek die lichaam en ziel op elkaar afstemt. Het is geschikt voor iedere therapeut en coach die zijn aanbod wil uitbreiden, maar ook om bestaande (energetische) technieken/massages te versterken.

De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Wat is Soul Body Fusion?

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.
Echter, Soul Body Fusion is meer dan dat. Je helpt je cliënt om door te groeien naar zijn of haar oneindige potentieel. Tijdens een sessie zorg jij er namelijk voor dat je cliënt ondergedompeld is in een hoog, geharmoniseerd veld. Dit brengt je cliënt naar een hogere trilling. Tijdens het proces komt er meer van de zielsenergie in het lichaam.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop leer je Soul Body Fusion toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Je krijgt achtergrondinformatie over wat Soul Body Fusion is en hoe het werkt. 

De techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com) en haar boek over Soul Body Fusion is verkrijgbaar in het Nederlands.

Inschrijven en meer informatie

De workshop wordt gegeven door Marjolein van der Burgt, holistisch therapeut en Soul Body Fusion® Teacher. Ze is opgeleid als voedingskundige en eerstegraads docent biologie. Ze heeft altijd al interesse gehad in de mens en ziekte en gezondheid.

Als holistisch therapeut en ontstresscoach begeleidt ze graag mensen om meer kwaliteit van leven te krijgen en helpt ze mensen om hun gezondheid en welzijn weer in eigen hand te nemen. Behandelingen zijn er ook op gericht om de verbinding met zichzelf te versterken en te ontdekken wie men is en wat men wil in hun leven.

Marjolein is intuïtief, gaat snel naar de kern van het probleem, ze is empathisch en open-minded. Ook is ze leergierig en staat ze voor levenslang leren en persoonlijke ontwikkeling.

Verder geeft ze regelmatig cursussen en workshops voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping.  

Tot slot is ze betrokken bij het Expertise Centrum voor Energetische Geneeskunde om energetische therapie op de kaart te zetten en onderzoek te doen naar het effect van energetische therapie op de gezondheid en het welzijn van mensen.

Inschrijven voor de cursussen en workshops van Marjolein kan via de website van haar praktijk.