Praktijkdag energetische technieken

Energetisch therapeuten die zich willen verdiepen in hun vak zijn van harte welkom om mee te doen aan een praktijkdag.

De praktijkdagen zijn ontstaan in antwoord op een verzoek van leerlingen die graag wilden oefenen met hun eigen en nieuwe technieken onder begeleiding van energetisch therapeut en docent Merel de Waard.

Het is de bedoeling dat deelname aan drie praktijkdagen in combinatie met een online versie van de cursus Energetische Geneeskunde gelijkgeschakeld wordt voor accreditatie. Je kunt de praktijkdagen echter ook los volgen, zowel éénmalig als meerdere keren. Voor energetische therapie geldt: hoe meer je oefent, hoe beter je wordt.

Een greep uit de technieken waarmee we gaan oefenen:

Meditatie voor therapeuten
Waarnemen en diagnosticeren
Stroomrichtingen
Blokkades, bewustzijn en beweging

Een gedegen basis in meditatie maakt een verschil tussen een goede en een zeer goede therapeut. Daarom beginnen we elke praktijkdag met een meditatievorm.

Waarneming en diagnose zijn onmisbaar om goed te kunnen reageren op je intuïtie. We leren in de stilte terecht te komen, te luisteren, kijken en voelen. Daarbij hebben we aandacht voor het onderscheid tussen associatie, inspiratie en ingeving.

Een groot aantal technieken komen aan bod, waarbij vraaggestuurd leren de basis is. Cursisten kunnen losse vragen inbrengen, casussen en specifieke technieken. Merel put uit 14 jaar ervaring en een uitgebreide kennis vanuit haar achtergrond als energetisch onderzoeker.

Voor de lunch wordt gezorgd.

Locatie:

Kaaphoorndreef 66
kamer 2.08
3563 AW  Utrecht

06 – 488 393 84

Gerelateerd:

Electrische Wereld – Open webinar energetische geneeskunde

Electrische Wereld – Open webinar energetische geneeskunde

Energetische geneeskunde is voor sommigen gesneden koek, voor anderen klinkt het als hocuspocus. In dit webinar gaan we in op het energetische wereld-, mens- en ziektebeeld en zien we wat traditie en onderzoek ons tot nu toe hebben kunnen vertellen. Merel de Waard is...

Cursus energetische geneeskunde

Cursus energetische geneeskunde

De cursus Energetische Geneeskunde is niet voor niets naamgenoot van de academie. Deze cursus gaat de diepte in en geeft je een gedegen begrip van de theorie en praktijk. De nieuwste inzichten worden steeds verwerkt in de cursusstof, zodat je op de hoogte bent van de...