Janneke Cooijmans

Janneke Cooijmans is ergotherapeut en energetisch therapeut. In haar Praktijk Sensikids in Schijndel werkt ze met kinderen en hun ouders die problemen ondervinden in de prikkelverwerking.

Vanuit haar achtergrond als ergotherapeut heeft ze jarenlange ervaring met Sensorische Informatieverwerkingsproblematiek. In 2014 is ze deze kennis en ervaring gaan combineren met Energetische Therapie.

Al snel bleek dat er een grote kracht ligt in het combineren van deze twee behandelwijzen en vonden veel ouders en kinderen hun weg naar haar praktijk. Om de grote vraag te kunnen beantwoorden is het haar wens geworden kennis te delen en over te dragen, zodat er een netwerk ontstaat van energetisch kindertherapeuten die samen de kinderen van deze tijd kunnen ondersteunen.

Janneke heeft praktijkonderzoek gedaan naar de inzet van energetische therapie bij Sensorische Informatieverwerkingsproblematiek. Ze ontwikkeld momenteel een behandelprotocol onder de paraplu van het ExpertiseCentrum Energetische Geneeskunde.

Cursusagenda Janneke

Sorry, but we did not found any event to show here.