Webinar

Details van het evenement

 • Online
 • april 8, 2021
 • 19:00 tot 21:00

Neem contact op met de event manager

1 2 3 4

Details van de kaartjes

  Bekijk winkelwagen
  Bedankt jij Vriendelijk

  Webinar Psychose en Spiritualiteit

  Online

  19:00 tot 21:00
  april 8, 2021

  000000

  Merel de Waard

  Andere evenementen van de organisator

  Webinar Psychose en Spiritualiteit

  Online

  19:00 tot 21:00
  april 8, 2021

  PRINT

  Steeds meer mensen beseffen dat er een onmiskenbare spirituele kant zit aan een psychose. Een psychose volgt vaak op een periode waarin je heel zeker wist hoe alles zat. Je begreep en doorzag de kosmos op een heel diep, of heel hoog niveau. Je zag de samenhang van alles en was er volkomen door in vervoering. Een negatieve variant doet zich voor als je een levensveranderende, of heel erg angstige gebeurtenis of periode meemaakte (in je huidige leven, je jeugd of zelfs een voorgeboortelijke herinnering). Of je was erg eenzaam en de angst en de verwarring slopen er langzaam in.

  Of een psychose een ziekte is, kan een heet hangijzer zijn. Soms meer voor je omgeving, soms meer voor jezelf. Eigenlijk is een psychose eindeloos veelkleurig. Kleuren die mooi zijn, maar ook schakeringen van oneindig donker. Een psychose heeft weliswaar onmiskenbare fysieke kenmerken, maar is in de kern een energetisch fenomeen. Je energieveld is op zijn zachtst gezegd in beweging, ook al zijn er bij sommigen momenten van intense stilte en eenheidservaring en als de uitputting toeslaat, kan het grijs het volledig overnemen.

  In dit webinar maak je kennis met de energetische visie op psychosegevoeligheid. Het e-book ‘Mijn Geest is als Los Zand in de Wind; Psychose en Psychosegevoeligheid vanuit Spiritueel Perspectief’ is inclusief.