• Utrecht
  • november 13, 2021
  • 10:00 tot 17:00

Neem contact op met de event manager

1 2 3 4

Details van de kaartjes

  • 13 november 2021 12 resterend
    €350
  • 15 januari 2022 12 resterend
    €375
Bekijk winkelwagen
Bedankt jij Vriendelijk

Psychosegevoeligheid en spiritualiteit

Kaaphoorndreef 66, kamer 2.08, 3563 AW Utrecht

10:00 tot 17:00
november 13, 2021

000000

Merel de Waard

Andere evenementen van de organisator

Psychosegevoeligheid en spiritualiteit

Kaaphoorndreef 66, kamer 2.08, 3563 AW Utrecht

10:00 tot 17:00
november 13, 2021

PRINT

Steeds meer mensen beseffen dat er een onmiskenbare spirituele kant zit aan een psychose. Een psychose volgt vaak op een periode waarin je heel zeker wist hoe alles zat. Je begreep en doorzag de kosmos op een heel diep, of heel hoog niveau. Je zag de samenhang van alles en was er volkomen door in vervoering. Een negatieve variant doet zich voor als je een levensveranderende, of heel erg angstige gebeurtenis of periode meemaakte (in je huidige leven, je jeugd of zelfs een voorgeboortelijke herinnering). Of je was erg eenzaam en de angst en de verwarring slopen er langzaam in.

Of een psychose een ziekte is, kan een heet hangijzer zijn. Soms meer voor je omgeving, soms meer voor jezelf. Eigenlijk is een psychose eindeloos veelkleurig. Kleuren die mooi zijn, maar ook schakeringen van oneindig donker. Een psychose heeft weliswaar onmiskenbare fysieke kenmerken, maar is in de kern een energetisch fenomeen. Je energieveld is op zijn zachtst gezegd in beweging, ook al zijn er bij sommigen momenten van intense stilte en eenheidservaring en als de uitputting toeslaat, kan het grijs het volledig overnemen.

De afgelopen decennia heb ik me beziggehouden met onderzoek naar psychosegevoeligheid vanuit energetisch perspectief. Naast literatuuronderzoek en vragenlijsten, heb ik daarbij gebruik gemaakt van kwalitatieve methodes zoals interviews en observatie. Dit heeft geresulteerd in een aantal case-studies waaruit waardevolle inzichten naar voren zijn gekomen over de verhouding spiritualiteit, energetische geneeskunde en psychosegevoeligheid. Het onderzoek loopt nog. De voorlopige inzichten deel ik in diverse online en offline scholingen. Meer over dit en andere onderzoeken vind je op de website van het ExpertiseCentrum Energetische Geneeskunde. Meer over mijn visie op psychose en spiritualiteit vind je op de website van mijn praktijk Lied van de Merel

In de dagcursus maak je kennis met de energetische visie op psychosegevoeligheid. We kijken wat er gebeurt in je energieveld bij spirituele ervaringen en bij verwarring. We doen praktische oefeningen en wisselen ervaringen uit.

Het e-book ‘Mijn Geest is als Los Zand in de Wind; Psychose en Psychosegevoeligheid vanuit Spiritueel Perspectief’ is inclusief.

De cursus is inclusief lunch en vindt plaats in Utrecht:

Kaaphoorndreef 66
Kamer 2.08
3563 AW Utrecht

06 – 488 393 84