Energetische Geneeskunde


De cursussen Energetische Geneeskunde vormen de ruggegraat van de Academie voor Energetische Geneeskunde. Welk onderzoek is er nou eigenlijk gedaan en hoeveel van de theorie is nog in het stadium van pure speculatie? Is er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van energetische behandelvormen?

Naast deze vragen geven de cursussen energetische geneeskunde ruimte om te ervaren. Kun je energie nou echt voelen, of is het een trucje? Hoe is het om een energetische behandeling te geven of te ontvangen?

Voor wie zijn de cursussen ‘Energetische Geneeskunde’ geschikt?

Voor iedereen die verder wil dan de basis, of je nu professioneel bezig bent met energetische geneeswijzen of uit persoonlijke interesse de bredere achtergrond wilt leren kennen. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor professionals uit het reguliere werkveld die zich willen verdiepen in het energetische wereldbeeld dat ten grondslag ligt aan alternatieve geneeswijzen.

Er is ruimte voor je eigen inbreng, bijvoorbeeld vanuit je eigen vakdiscipline als natuurgeneeskundig therapeut, of vanuit eerdere opleiding en/of (levens)ervaring.

Accreditatie

De klassikale cursus is voor complementair therapeuten geaccrediteerd door KTNO.