Driedaagse klassikale cursus ‘Energetische Geneeskunde’

Current Status
Not Enrolled
Price
375
Get Started
Course
Materials

In deze cursus uit de serie ‘Energetische Geneeskunde’ behandelen we elke dag een stukje theorie, omgeven met praktische oefeningen om je de inhoud in alle opzichten eigen te maken.

Dag 1 behandelen we materie en energie, de energetische anatomie van de mens en de invloed van stress en ontspanning, angst en liefde, afscheiding en eenheid op onze gezondheid.

Hoe ziet die verbinding tussen lichaam en energieveld er nou precies uit? Hoe kan het dat energie invloed heeft op onze cellen en organen? Wat is de rol van energiekanalen of meridianen? Wat hoe hangen chakra’s of energiecentra daarmee samen? Hoe communiceren onze energetische organen met onze hormonen en neurotransmitters?

We experimenteren met beweging, ontspanning en verdiepen ons in emotie-regulatie met behulp van energie en adem.

Dag 2 gaat over de manieren waarop we energie en resonantie kunnen gebruiken om gezondheid te bevorderen. Welke hoedanigheden zijn helend en waarom? Wat gebeurt er concreet bij energetische geneeswijzen?

We oefenen zelf met resonantie in ons eigen lichaam, met klankschalen en gedachten.

Dag 3 staat in het teken van bewustzijn en waarneming. Zijn onze zintuigen alleen fysiek, of kunnen we als mens toch meer dan we altijd dachten? Hoe werkt dat dan en is het te verklaren? Wat zeggen wetenschappers er tegenwoordig eigenlijk over? Wat betekent het dat energie een informatiedrager is?

We ontdekken onze zintuigen op een nieuwe manier en vinden inspiratie in hele gewone bijzondere vermogens.

Het e-book ‘Energetische Geneeskunde; een Blik in de Verborgen Kant van het Universum’ maakt deel uit van de cursus.

Voor de lunch wordt gezorgd.

Je kunt bij je bestelling de data van jouw voorkeur uitkiezen.

Locatie:

Kleine Geertekerkhof 1
3511 XG  Utrecht

Een routebeschrijving ontvang je in je bevestigingsmail.